Venis z Love Islandu plánuje stěhování do ciziny. Chce žít ve třech zemích najednou

Do povědomí veřejnosti se Venis dostala díky třetí řadě reality show Love Island a pochvaluje si, že získala fanoušky na sociálních sítích. Díky tomu teď může pracovat na kariéře v showbyznysu. Jít do další show, třeba Survivoru, ale zatím neplánuje.

Velké plány ale má v ostatních částech svého života. Pustila se do vlastního projektu zaměřeného na wellbeing. "Momentálně se hlásím na koučink. Chtěla bych si udělat nějaký akreditovaný kurz, abych mohla začít koučovat. Mimo to bych chtěla začít dělat i online kurzy, vzdělávat sebe, ale taky podporovat na té cestě i druhé ženy," popsala.

[chooze:article;value:558005]

"Teď jsem se začala věnovat hudbě a DJingu, ale to je spíše takový koníček. Nemám úplně vizi, že bych po nocích lítala po klubech. Snažím se chodit brzo spát, vstávat v 5:30, tak to by to trošku narušovalo," pokračovala v popisování svých plánů.

Nechce ale v budoucnu pobývat jen v Česku. "Já bych nechtěla žít jen na jednom místě. Chtěla bych být minimálně na třech," řekla s tím, že kvůli podnikání by jedním z nich mohla být Amerika. "Lidé jsou tam extrémně motivovaní, mají tam sílu, mají tam vize," uvedla.

[chooze:article;value:557651]

"Česká republika je můj domov, takže tady chci být s rodinou. Jako třetí místo jsem si zvolila Bali, kde bych spíše chtěla odpočívat, získávat energii a získávat inspiraci na tvorbu," vysvětlila. "Už teď se snažím mezi nimi pohybovat, jenom mi tam ještě chybí ta sídla," doplnila.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.