Verešová přiznala lásku k alkoholu. Pořádně zapila dceřin velký úspěch

Krásné ženy a sklenička s vínem zkrátka patří k sobě. A přestože je 43letá Andrea Verešová známá svým spořádaným životem, i ona si někdy dopřeje. "Musím říct, že teď nedávno v Marbelle, když jsem se loučila s dcerou, která odjížděla na mistrovství světa, tak jsem to trochu oplakala a přitom jsem si otevřela láhev prosecca. Neholduju velkému tvrdému pití, takže jen jemné, příjemné bublinky," svěřila se Verešová.

Láska k bublinkám ji dokonce motivovala vytvořit si vlastní značku šumivého vína. Ale ani odpočinek modelka v létě nezanedbávala. Právě ve zmíněné Marbelle strávila spolu s rodinou část léta a na sociální sítě pravidelně přidávala sexy snímky v bikinách.

[chooze:article;value:466281]

Často vedle ní hrdě pózoval i manžel Daniel Volopich, se kterým platí za jeden z nejstabilnějších párů showbyznysu. "V tomto věku už ani nezáleží na tom, jestli máme nějaké vrásky, ten věk se už nepočítá. Je důležité, že se cítíme dobře, že máme dost sil věnovat se rodině, podnikání a dělat věci, které nás baví," vysvětlila Verešová.

Smyslné fotky na instagramu jsou pro ni ale jakýmsi vrcholem. Nezapomněla si proto rýpnout do své kolegyně Simony Krainové. Verešová odmítá podle svých slov si na nahotě přivydělávat a erotickou platformu by si na rozdíl od Krainové nikdy nezaložila. "Já jsem takový stereotypní člověk, mám ráda klasiku. Doufám, že se nic nezmění ze strany manžela. Jsme spolu už 17 let, takže tam ode mě novinky nečekejte a ani OnlyFans si nezakládám," zasmála se modelka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.