Veronika Žilková šokuje: Nevážila jsem si toho, co mám

Herečka Veronika Žilková v minulém roce zakusila mnohé. Nyní ale září štěstím a přemítá, co dříve dělala špatně. "S věkem nic neuděláte, žádné krémy, že se natřete a omládnete, neexistují. Je potřeba každý věk prožívat jako šťastný věk," zmínila na svém instagramu herečka, která tam pravidelně natáčí videa, kde cvičí. 

"Je důležité každý věk prožívat jako šťastný věk. Já si myslím, že když jsem byla mladá, tak jsem si vůbec nevážila toho, že bych mohla být šťastná, a nevěděla jsem, že jsem. Člověk, když má malé děti, tak kolem nich skáče, když začíná kariéru, tak se pořád snaží, aby mu to vyšlo," vzpomínala Žilková.

[chooze:article;value:507121]

​Nyní si herečka už váží přítomnosti a toho, co právě prožívá. "Až teď si v mém věku říkám, že tu nejsem na věky, tak jsem se rozhodla, že každý den se budu snažit o to, abych měla vždycky radost. Vy, co jste mladí, začněte s tím dříve než já," radí mladším generacím.

Podle ní by se lidé neměli tolik stresovat tím, že musí být ve všem nejlepší. "Pořád si uvědomuju, jak člověk je neustále pod tlakem. Pořád nějaké reklamy říkají, co všecko musíte udělat proto, abyste byli lepší, vypadali líp, vyprali líp, jeli na lepší dovolenou a měli lepší pojistku," vyjmenovala, co všechno podle ní působí na životy každého z nás.

"Ne, nejlepší je to, co máte, a z toho se radujte, protože to, co máte, to je ten život. Ne pořád být nespokojení a čekat, že přijde něco lepšího. Teď je to nejlepší, právě tady a teď," uzavřela Žilková.

Kartářka si posvítila na hvězdné páry. Vztah Žilkové stojí na sexu, tvrdí:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.