Veronika Žilková září štěstím. V náručí Holomáče to na parketu pořádně rozjela

[chooze:gallery;value:29985]

I přes všechny starosti se v životě Veroniky Žilkové objevilo mnoho radostí. Štěstí jí přináší novorozená vnučka Rozárka, ale také rocker Josef Holomáč, po jehož boku herečka pookřála. Společně vyrazili na koncert do pražských Dejvic, kde to pořádně rozjeli na tanečním parketu.

"Když se v Praze u Písecké brány tančí," komentovala Veronika Žilková video, kde ji objímá Josef Holomáč. "Nebojte se blbnout, nakonec se přidaly celé Dejvice," dodala herečka.

[chooze:article;value:502030]

Kromě dobré společnosti jí do karet hrálo i hezké počasí. "Když je neděle a už nemrzne ani neprší, tak je třeba vyrazit do ulic. Hezký nedělní večer všem," popřála Žilková svým sledujícím pěkný večer.

O vztahu s Josefem Holomáčem však Veronika Žilková pořád mlží. Přestože s ním strávila první májový víkend a navštívili společně i jejího syna Cyrila, jako o partnerovi o něm herečka nemluví. "Syn Cyril a kámoš Pepa, pétanque je super zábava pro květnový podvečer. Cyril vysvětluje pravidla, snad to stihne, než zavřou Kumpánovu zahradu i kavárnu," napsala v sobotu herečka na instagram.

[chooze:article;value:500815]

Před některými fanynkami však svou proměnu vedle sympatického rockera neutajila. "Moc vám to sluší, je vidět, že jste šťastná," napsala jí jedna z nich do komentářů na sociálních sítích. "Veroniko, užívejte život, sluší vám to spolu," vzkázala jí další.

Žilková se pochlubila vnukem. Roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.