Veselé svátky bez Kolečka. Denisa Nesvačilová si je užívala s jiným mužem

Zpráva o tajné svatbě scenáristy Petra Kolečka a modelky Anety Vignerové otřásla českým šoubyznysem. Kolečko tím dal jasně najevo, že si definitivně vybral matku svého nejmladšího syna. Herečce Denise Nesvačilové tak zbyly jen oči pro pláč. Vypadá to ale, že se z prvotního šoku vzpamatovala.

Na svých v příběhu na instagramu zveřejnila fotografii z natáčení, kde má na sobě vyšívaný kroj a společnost jí dělá pohledný muž. V následujícím videu se s jiným společníkem dokonce snaží o romantickou zvedačku jako z filmu Hříšný tanec. 

[chooze:article;value:498196]

Později Nesvačilová vyrazila na zkoušku do Divadla Radka Brzobohatého. "Veselé Velikonoce. Denisa nepochopila, že se bonbóny nejí s obalem," zavtipkoval na hereččino konto její kolega z branže Lukáš Burian

O Velikonocích herečka nezanedbávala ani svého pejska a vyrazila s ním na procházku. "Často se ptáte, co je Čestmír za rasu. Tady to vidíte v praxi, pes bahenní. Můžeš mi říct, jak takhle půjdeš do auta? Pojedeš autobusem. Tak pojď," ukázala Nesvačilová v instagramovém příběhu, jak se její mazlíček rochní v kaluži. Herečka tak dala najevo, že i přes nepřízeň osudu bere život s humorem.

Denisa Nesvačilová zazářila v show Tvoje tvář má známý hlas. Podívejte se na video (4/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.