Vévodkyně Kate odhalila svůj největší strach. Musela s dětmi do nemocnice

Kate Middletonová před několika dny navštívila zařízení Evelina London Children's Hospital. Během návštěvy promluvila s rodiči hospitalizovaných dětí a podle magazínu Hello! přiznala, že i ona má za sebou se svými dětmi podobně náročné chvilky.

Princ William a Kate spolu mají desetiletého George, osmiletou Charlotte a pětiletého Louise. "Pro rodiče je to vždycky nervydrásající. Vzala jsem svoje děti do nemocnice kvůli různým věcem, ale vždycky jsem se bála. Vy tu máte skvělý tým," řekla jim vévodkyně Kate. Objala také matku Miwu Stephensonovou, která byla v nemocnici se svou čtyřletou dcerou Sayou. 

Saya ten den podstoupila operaci, při které jí lékaři odstranili přebytečnou kůži z uší. "I když je to pro rodiče vždycky starost, musíme zachovat chladnou hlavu. Je to tak těžké," snažila se vévodkyně povzbudit maminku malé holčičky.

[chooze:article;value:516211]

​Kate zařízení navštívila, aby otevřela novou dětskou ordinaci. "Měla jsem ze setkání s ní vážně úzkost, ale nakonec byla tak milá a nohama na zemi. Myslela jsem si, že konverzace s ní bude formální, ale bylo velmi příjemné s ní mluvit," řekla magazínu People recepční nemocnice Alice Greenová.

"Je známá tím, že pracuje s dětmi. Je to opravdu krásné, že sem může přijít, mluvit s lidmi a skutečně se o ně zajímat," doplnila Greenová. Kate je patronkou této nemocnice od roku 2018. V den, kdy bylo její patronství oznámeno, zařízení navštívila i s princem Williamem.

Britská královská rodina má za sebou náročné měsíce. Čelí podezření z rasismu (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.