Vévodkyně Meghan žije ve světě podlých lží. Nedá se jí věřit, tvrdí expertka

Meghan a Harry se vykreslují jako oběti "zlých médií", ale opak je podle sloupkařky amerického magazínu Vanity Fair Vanessy Grigoriadisové pravdou.

Upozornil na to list New York Post. S vévodkyní ze Sussexu se intenzivně scházela v roce 2018. Psala o jejím soukromí, zejména rodinných vazbách. "Její vnímání reality je naprosto pokřivené. Vytváří falešné důkazy, kterými pak podkládá své lživé teze o tom, že jí ostatní ubližují," prohlásila Grigoriadisová.

[chooze:gallery;value:31022]

​Markleová podle ní není psychopatka, ale v jejím chování vidí znaky narcisismu. "Snaží se sice vypadat jako vřelý a přátelský člověk, ale rozhodně to není někdo, s kým se chcete kamarádit," pokračovala.

[chooze:article;value:497162]

Dvojice je v posledních týdnech znovu terčem pozornosti kvůli blížící se korunovaci Karla III. Pozvánku Harry a Meghan dostali, účast ale zatím nepotvrdili. Buckinghamský palác je už ale pro jistotu varoval, že na porušování pravidel mohou zapomenout, jinak se se zlou potážou, píše Daily Record.

"Meghan vždycky zoufale chtěla, aby se o ni novináři zajímali. A neváhá se pro to snížit k manipulacím a lhaní," uzavřela Grigoriadisová.

Harry a Meghan chtějí omluvu od královské rodiny (12/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.