VIDEO: Brutální napadení v Brně. Policisté pátrají po oběti útoku

Incident se odehrál loni v září v ulici Nádražní v Brně. "Prvotně slovní výměna přerostla ve fyzické napadení, při kterém dva muži v bílých mikinách zbili muže ve žlutém triku," informoval ve čtvrtek policejní mluvčí David Chaloupka.

Dotyčný zpočátku podle policistů útok opětoval. Souboj ale nebyl vyrovnaný, a přesile tak dlouho nedokázal vzdorovat. "Po dalším bití, četných tvrdých úderech a škrcení tak pravděpodobně upadl do bezvědomí. Tím však incident neskončil. Když se po chvíli probral, agresivní muži chtěli v souboji pokračovat," doplnil Chaloupka.

[chooze:article;value:542601]

Útok ukončili až kolemjdoucí. Vyšetřovatelům se podařilo ztotožnit muže v bílých mikinách. Zároveň vyslechli i několik svědků. Stále se jim však nedaří zjistit, kdo byl člověk ve žlutém tričku.

"Z výpovědí svědků vyplývá, že by mohl být ukrajinské národnosti nebo měl alespoň podobným přízvukem mluvit. Z Ukrajiny mohla být i dívka v zelených kalhotách, která na videu muže brání před dalším útokem," nastínil Chaloupka.

S oběma by kriminalisté potřebovali mluvit. "Přivítají též výpovědi dalších očitých svědků, se kterými dosud nehovořili. Ozvat se mohou na linku 158," vyzval Chaloupka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.