VIDEO: Děsivá nehoda na D35. Kamionu se rozhoupal přívěs a převrátil se

[chooze:gallery;value:34196]

​Před devátou hodinou ranní došlo v Praze na ulici Novopacká k hromadné nehodě nákladního automobilu a čtyř osobních vozidel. "V současné chvíli je celá Novopacká ulice uzavřena, odklání se doprava ve směru na Hloubětín. A na místě přistál i policejní záchranářský vrtulník. Dopravní policisté na místě zjišťují příčiny a okolnosti nehody," uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina. Provoz se v místě obnovil před 14. hodinou. 

Při hromadné nehodě se zranili dva lidé. "Na místo jsme vyslali tři posádky záchranářů, lékaře, inspektora a leteckou, podle prvotních informací by se na místě měly nacházet dvě zraněné osoby, jedna ve vážnějším stavu, druhá spíše se středně závažnými poraněnými," řekla redakci mluvčí záchranářů Jana Poštová před desátou hodinou.

[chooze:article;value:533691]

​Také na D35 byl v úterý ráno omezen provoz. Havaroval tam nákladní automobil. "Měl táhnutý návěs, na něm naložený tahač a osobní vozidlo. Zřejmě nepřizpůsobil rychlost, zřejmě měl špatně naložen náklad, který se mu za jízdy rozhoupal, a návěs skončil na boku. Nikdo se při nehodě nezranil," uvedl pro redakci policejní mluvčí Libor Hejtman.

Řidič náklaďáku nebyl pod vlivem alkoholu. Po nehodě se dalo projet levým jízdním pruhem. Dálnice ve směru na Ostravu byla v omezeném režimu až do poledne.

Podívejte se na video, které zachycuje okamžiky před nehodou na D35:

Podívejte se na reportáž z Poledních Televizních novin:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.