VIDEO: Děsivý pohled na Putinovu ruku. Naznačuje, jak vážný je jeho stav

Ruský prezident Vladimir Putin se v pátek sešel se svým běloruským protějškem Alexandrem Lukašenkem. Podle běloruské státní tiskové agentury Belta spolu jednali o ekonomické spolupráci a podle ruské agentury TASS řeč přišla také na průběh války na Ukrajině.

Poradce ukrajinského ministra vnitra Anton Geraščenko si ale všiml něčeho dalšího, a to Putinových rukou. Byly na nich totiž vidět jasně vystupující cévy. "Ruce vraha Putina. Co s nimi vlastně je?" napsal k výstřižku z oficiálních záběrů ze setkání obou prezidentů.

Vystouplé cévy můžou být příznakem kardiovaskulárního onemocnění, běžné jsou ale také s vyšším věkem. Ruský vládce přitom není žádný mladík. Loni v říjnu oslavil sedmdesátku. A i přes péči množství lékařů se mu zub času úplně nevyhýbá.

[chooze:article;value:522444]

Není to zdaleka poprvé, co se spekuluje o zdravotním stavu ruského diktátora. V minulosti množství spekulací vyvolaly například jeho záškuby či křečovité pozice. Příčinou měla být údajně rakovina, šéfa Kremlu má ale sužovat také Parkinsonova choroba.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.