VIDEO: Diváky korunovace šokovala záhadná postava. Vypadá jako smrtka

"Kdo to je a co tam dělá?" Takové otázky kolují od soboty po sociálních sítích společně se záběry tajemné postavy, která projde pod zlatým obloukem ve Westminsterském opatství. Má černý hábit a v ruce něco, co připomíná dlouhou hůl.

Na twitteru záběry zveřejnil uživatel s přezdívkou Realjoegreeeen a video mělo v neděli odpoledne už 3,5 milionu přehrání. Další miliony lidí jej viděly na sociální síti TikTok.

"Všiml si ještě někdo další smrtky ve Westminsterském opatství?" napsal Joe a příspěvek hned vyvolal řadu reakcí. Někteří uživatelé se jej ptali, jestli jsou záběry nějak upravené, ale nejsou, postava se objevila ve vysílání všech stanic, které korunovaci přenášely, ostatně přesvědčit se o tom můžete sami ve videu pod titulkem článku.

[chooze:article;value:503411]

​Že je to smrtka, byl nejčastější komentář. Dalšímu uživateli připomínal záběr scénu z filmů o vymítačích ďábla. Každopádně záběry obletěly svět. O tom, že si fanoušci královské rodiny všimli podivné postavy, informovaly třeba britské deníky Daily Mail a Independent nebo ruská agentura RIA Novosti.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.