VIDEO: Honička skončila vážnou nehodou. Policejní auto pohltily plameny

Vše se odehrálo krátce před polednem nedaleko Paskova. Policisté v civilním služebním voze pronásledovali motorkáře, který se jim snažil ujet. Jeho motocykl neměl totiž registrační značku. "Policisté dálničního oddělení pronásledovali služebním vozidlem v civilním provedení řidiče motocyklu," sdělila mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská.

Podle jejich slov policejní vozidlo mělo zapnutý nejen zvukový, ale také světelný signál. Když se jeho řidič snažil objet několik v řadě stojích automobilů, začal řidič jedné z dodávek odbočovat. Policejní vůz se s ním srazil a ještě narazil do svodidel a dalších aut. 

[chooze:article;value:536947]

​Vůz okamžitě vzplál, policisté z něj stihli vystoupit. "Zdravotníkům byli předáni dva policisté a řidič dodávky. Výsledek provedených dechových zkoušek u řidičů byl negativní," informovala Štětínská. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. 

Nehoda se stala na staré silnici mezi Frýdkem-Místkem a Ostravou, na křižovatce ulic U Dálnice a Československých lesů v Paskově. Jak přesně k ní došlo, policie stále zjišťuje.

Žádá zároveň svědky nehody, aby poskytli jakékoli informace k nehodě nebo záznamy z palubních kamer, a to prostřednictvím linky 158. Pronásledovaného motocyklistu se nepodařilo zadržet.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.