VIDEO: Horor v pražské tramvaji. Muž měl nadávat dětem, vytáhl na ně revolver

Událost se stala v sobotu 9. prosince v Praze v tramvaji číslo 9. "Při jízdě ze zastávky MHD Slánská začal neznámý muž verbálně napadat skupinku přibližně osmi dětí a poté na ně vytáhl revolver," popsal policejní mluvčí Richard Hrdina.

Hned na další zastávce vyděšené děti z tramvaje utekly. "Neznámý muž zde vystoupil také a odešel směrem na Sídliště Řepy," doplnil Hrdina. Celého incidentu si všimla svědkyně, která vše nahlásila na tísňovou linku.

[chooze:article;value:532715]

Policisté proto okamžitě začali po dotyčném pátrat a zajistili kamerové záznamy z tramvaje a zastávky. Zjistili, že se jedná o muže ve věku 40 až 45 let, který je vysoký přibližně 180 centimetrů a má krátké vlasy. Na sobě měl tmavě červenou zimní bundu, šedé kalhoty, zelenou maskáčovou kšiltovku a černé brýle.

Muže se ale dosud vyšetřovatelům nepodařilo najít. O pomoc proto prosí širokou veřejnost. "Pokud tohoto muže poznáváte, nebo jste ho kdekoliv viděli, kontaktujte, prosím, linku 158. Policisté potřebují ztotožnit i ohrožené děti, na které tento muž tasil zbraň, a tak prosím i rodiče, kterým se jejich děti s tímto svěřily, aby se ozvali na tísňovou linku," vyzval Hrdina.

Muž je podezřelý z trestného činu výtržnictví. V případě dopadení a odsouzení mu hrozí až dva roky ve vězení.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.