VIDEO: Hrozivá nehoda na rally na Berounsku. Diváka auto málem zabilo

[chooze:gallery;value:37692]

​Podruhé se v sobotu odpoledne narodil muž, který se přišel podívat na závody rally v Hořovicích. Závody sledoval z prostoru, který pořadatel vyhradil pro diváky, kousek od silnice, po které se proháněla závodní auta.

Jeden ze závodníků ale zatáčku nevybral a ztratil nad svým autem kontrolu. Vozidlo tak prorazilo pásku ohraničující prostor pro diváky a skončilo v poli. Muže stojícího za páskou minulo jen o vlásek.

[chooze:article;value:578168]

​Ani tak ale muž nevyvázl bez zranění. "Projíždějící řidič narazil do trubky, která spadla na diváka narozeného v roce 1963. Se zraněním musel být převezen do nemocnice," uvedla mluvčí středočeské policie Vlasta Suchánková.

Pro zraněného muže přiletěl vrtulník. "Pacienta s vážným poraněním hrudníku jsme přepravili letecky do nemocnice Motol," uvedl mluvčí středočeských záchranářů Marek Hylebrant. Řidič závodního auta podle Hylebranta převoz do nemocnice nevyžadoval.

Hrozivou nehodou, při které mohl muž zemřít, se nyní zabývá policie, která zjišťuje, co k nehodě vedlo a jestli nebyla porušena bezpečnostní opatření. "Celou věcí se budeme ještě zabývat," dodala Suchánková.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.