VIDEO: Hrůza z hlubin. Rybář ulovil rybu s děsivými zuby. Vypadají jako lidské

V neprozkoumaných hlubinách moře našel ruský rybář Roman Fedorcov na konci července unikátního tvora, ze kterého se člověku tají dech. Na fotografiích a videích je vidět, jak má vylovená ryba v tlamě řady pevných zubů. Mimořádnou pozornost vzbudily výjimečně velké stoličky.

Zvíře zkušený rybář z severoruského Murmansku identifikoval jako druh vlčího úhoře. "Zubů není nikdy dost. A obzvláště takových zubů," okomentoval úlovek rybář a fotograf, který svůj život zasvětil objevování neznámých mořských tvorů v nezmapovaných hlubinách moře. Zaznamenal ho na videu, které je v úvodu článku.

[chooze:article;value:515299]

Vlčí úhoř se může dožívat až dvaceti let a může dorůst do délky až dvou metrů, podotýká web Daily Star. ​Rybáře na sociální síti Instagram sleduje přes 650 tisíc lidí, kteří ze zubatého monstra zůstali v šoku. 

"Na první pohled jsem si myslel, že je to nějaký zmutovaný tuleň. To, co vytahuješ z hlubin, je naprosto neuvěřitelné," ocenil jeho práci na sociálních sítích jeden z rybářových fanoušků. Díky měsícům, které tráví na moři, už Fedorcov objevil desítky podobně unikátních ryb, upozorňuje deník Mirror

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.