Moderní bydlení

VIDEO: Muž přišel o obě berle a nemohl vstát, strážník mu daroval svoje

Žena procházela dopoledne kolem zastávky, když si všimla bezradného muže sedícího na sedačce opodál. Z následného rozhovoru vyplynulo, že čtyřicátník se z místa nemůže dostat kvůli tomu, že nemá zdravotní pomůcky, o než přišel během nešťastného pádu z dopravního prostředku. Odmítal cizí zavinění, celý incident podle něj způsobila náhoda.

[chooze:article;value:571707]

Kolemjdoucí neváhala a během chvíle přivolala brněnské strážníky. Hlídka na místo následně dorazila, aby vše prověřila. "Vše se stalo už o tři hodiny dříve, takže nepomohl ani telefonát strážníků na dispečink dopravního podniku," informoval mluvčí brněnské městské policie Jakub Ghanem. Policisté se pokusili berle dopátrat, nicméně po telefonátu na dopravní podnik vyšlo najevo, že nejsou nikde k dohledání.

Nevšední situaci zachránil jeden z přivolaných strážníků. "Vzpomněl si, že po pracovním úrazu má ještě doma svoje berle, pro které už nemá využití. Muži tedy nabídl, že se za ním i s kolegou za chvíli vrátí a berle mu daruje," uvedl Ghanem. Postižený s nabídkou souhlasil a místo opustil i s novým náčiním.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.