VIDEO: Nahá žena pobíhala po Brně. Mám v hlavě blázna, vysvětlovala

Neobvyklý incident se začátkem týdne odehrál v jihomoravské metropoli. Nahá žena pobíhala po Cejlu, jeden ze svědků věc nahlásil na linku 156. "Směrem od Malinovského náměstí proběhla nahá dívka," oznámil.

Strážníci ženu našli u zastávky Körnerova, a protože teploty se ještě tou dobou pohybovaly kolem bodu mrazu, zabalili ji do jednorázové deky. Otevřeli také služební auto, aby se mohla posadit a nebyla vystavena zvědavým pohledům cestujících z plného tramvajového ostrůvku a chodníku.

[chooze:article;value:537720]

​"Třiadvacetiletá žena kolem sebe ale začala kopat a rozpřahovat se rukama, a tak ji museli i spoutat. V klidnější chvíli strážníkům vysvětlovala, že jí leze do hlavy blázen, se kterým se má kamarádit," informoval o incidentu mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Ze záběrů kamerového systému, které strážnici zveřejnili, je patrné, že v odpolední špičce proběhla žena na červenou frekventovanou křižovatku městského okruhu mezi Kolištěm a Cejlem.

Záchranáři rozhodli po prvotním vyšetření ženu převézt do psychiatrické nemocnice. Strážníci jim ještě během cesty asistovali a ženě po převzetí zdravotnickým personálem sundali pouta.

Žena však nebyla jediným naháčem, kterého museli v pátek řešit policisté. V Chebu se na rušné křižovatce svlékl opilý muž a začal pobíhat mezi auty. "Policistům poté nadýchal 1,64 promile, navíc měl příkaz k začtení," napsali na sociální síti X karlovarští policisté.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.