VIDEO: Neuvěřitelná drzost. Mamince vykradli kočárek přímo před očima

Celá událost se stala již v polovině února, ale policie zloděje stále nechytila a tak nyní prosí o pomoc veřejnost.  "V polovině února šla sedmatřicetiletá maminka se svým dítětem po chodníku kolem Vazební věznice na Pankráci. Na úrovni vjezdu do věznice ji její syn přeběhl na protější stranu ulice a žena rychle běžela za chlapečkem," popsala začátek události policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Ve chvíli, kdy byla žena na protější straně silnice, tak procházeli kolem jejího kočárku dva muži. "Jelikož maminka po celou dobu viděla na kočárek, všimla si, jak se jeden z procházejících mužů na úrovni kočárku sehnul. Posléze se u kočárku zastavil i druhý muž a následně společně odešli pomalu pryč," pokračovala mluvčí.

[chooze:article;value:548971]

​Ženě přišla celá událost podezřelá, a rychle proto vzala syna a běžela se podívat ke kočárku. V tu chvíli zjistila, že jí zmizela peněženka, v níž měla několik tisíc korun, doklady totožnosti, karty do bankomatu a další věci. Maminka okamžitě posadila dítě do kočárku a snažila se muže dohnat, ti si jí však všimli a rychle utekli pryč.

"Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu krádež, kdy mužům v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody v délce až dvou let," dodala Kropáčová. 

Pokud někdo oba nebo alespoň jednoho z mužů pozná, tak by měl zavolat na tísňovou linku nebo zajít na jakoukoliv policejní služebnu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.