VIDEO: Ordinace má vánoční hit. Divákům se v něm představí nová postava

Tři přání jsou písnička, která vznikla přímo v Ordinaci v růžové zahradě 2. Hlavním důvodem jejího zrodu je poděkování divákům za jejich neutuchající přízeň.

"Autorem hudby a producentem Třech přání je Miroslav Chyška, který složil muziku například ke Snowboarďákům, včetně jejich megahitu In My Head v podání Dana Bárty. Byli bychom rádi, kdyby se podobně líbila i Tři přání. Všechny předpoklady stát se nejen vánočním hitem mají, k čemuž výrazně přispívá i poetický text Václava Kopty, variace na nejoblíbenější českou pohádku - Tři oříšky pro Popelku," představuje Tři přání kreativní producentka Ordinace Simona Matásková.

[chooze:article;value:471383]

Popelka to není jen hudebně a textově, Popelka to je i obrazově. Patrik Děrgel se ve Třech přáních představuje jako spanilý princ, Sabina Rojková jako ta, která na bále ztratila střevíček. "Zazpívat Tři přání pro mě - jako spíše nadšeného než profesionálního zpěváka - nebylo vůbec jednoduché, ale myslím, že nakonec se za své pěvecké výkony nemusíme ani já ani Sabina stydět," říká herec Patrik Děrgel.

A jeho kolegyně Sabina Rojková, představitelka nové hrdinky, zdravotní sestry Johanky, ho doplňuje: "Diváci určitě nečekali, že se jim dřív než jako herečka představím v Ordinaci jako zpěvačka. Vlastně jsem to nečekala ani já, ale je super, že tvůrci vymysleli, že fanouškům s Patrikem poděkujeme za věrnost právě tímto hudebním způsobem. Tři přání budou hit!"

"Divákům přejeme krásné Vánoce a všechno nejlepší do nového roku. A v lednu se na ně na Voyo těšíme s novými ordinačními příběhy. Budou napjatí, budou dojatí, budou se smát," dodávají oba herci.

[chooze:article;value:469904]

Jak je z videoklipu ke Třem přáním patrné, Patrik a Johanka si nebudou navzájem lhostejní. Je to kamarádství, nebo je to láska? A co na to Patrikova manželka Bibi?

"Ano, je to tak. Bibi se konečně vrací! Pauza byla dlouhá a moc se na natáčení těším. Ona je moje srdcová role, to asi nikoho nepřekvapí. Návrat to pro ni bude velmi překvapivý, protože v Kamenici se za její nepřítomnosti událo docela hodně změn. No a Bibi bude muset jednat," slibuje příznivcům Ordinace herečka Marika Šoposká.

Ordinace se po zimní pauze vrací už v lednu na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.