VIDEO: Putin dostal před kamerami záchvat. Ruka se mu vymkla kontrole

Po pět dní neměl nikdo o ruském prezidentovi Vladimiru Putinovi žádné zprávy. Na veřejnosti se opět ukázal až v pondělí, kdy předsedal poradě se svými nejbližšími spolupracovníky, jak informovala agentura TASS. Na poradu dorazil s dvouhodinovým zpožděním.

To však nebyla jediná pozoruhodnost, které si bylo možné povšimnout. Sám Putin totiž na schůzi působil velmi nejistě a roztěkaně. Na židli seděl velmi neklidně a ani jeho hlas nebyl dvakrát sebevědomý.

[chooze:article;value:527697]

Nejjasnějším signálem nepohodlí však byla Putinova snaha vysvobodit se z hodinek, které nosí na pravé ruce. Pravačka se mu ale vymkla kontrole a v tom okamžiku se zdálo, že dostal slabý záchvat.

Když si tak chtěl Putin hodinky sundat, musel si neklidnou ruku opřít o desku stolu. Jen tak se mu povedlo hodinky rozepnout a odložit. Jeho potíže neunikly poradci ukrajinského ministra vnitra Antonu Geraščenkovi.

"Co má Putin za problém s hodinkami?" ptal se na sociální síti X Geraščenko. Narážel přitom na dřívější událost ze srpna, kdy se chtěl Putin podívat na hodinky, spletl si ale ruce a zadíval se na prázdné levé zápěstí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.