VIDEO: Putinovi před kamerou škubalo v noze. Těžkou nemoc už neutají

Údajně chatrné zdraví Vladimira Putina se od chvíle, kdy rozpoutal válku proti Ukrajině, přetřásá pravidelně. Pochybnosti nerozptýlilo ani vystoupení šéfa Kremlu před kamerami při středečním setkání se severokorejským vůdcem Kim Čong-unem.

Upozornil na to portál Daily Mail. Putinovi se rozklepala levá noha a třas v ní nedokázal vůbec kontrolovat. Není to přitom poprvé, co mu na veřejnosti škubalo v končetinách. V minulosti nedokázal ovládnout ani ruce

Spekuluje se o tom, že má ruský prezident trpět Parkinsonovou chorobou. Příznaky by tomu odpovídaly. Se stejnou chorobou údajně v závěru druhé světové války zápolil i Adolf Hitler.

[chooze:article;value:522116]

​V létě se po sociálních sítích šířily záběry, které měly dokazovat, že Putin prodělal mrtvici. "Co se to stalo s Putinovými ústy? Že by mrtvice?" ptal se poradce ukrajinského ministra vnitra Anton Geraščenko.

A jednou z možných diagnóz má být i demence a paranoia, upozornil portál Mirror. Putinův mluvčí Dmitrij Peskov ale podobná tvrzení pravidelně vyvrací a trvá na tom, že je jeho šéf v perfektní kondici.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.