VIDEO: Šílená jízda řidiče na Slovensku. Rozmetal stojany na benzínce

Incident se stal ve čtvrtek krátce před 13. hodinou. "28letý Bulhar jel v autě značky Volvo V40 s německými evidenčními čísly po dálnici D1 směrem z Piešťan na Trnavu," informovali na facebooku policisté. Jak auto sjelo ve vysoké rychlosti z dálnice na odpočívadlo a narazilo do stojanu benzínky, následně zachytila kamera.

Vůz při nárazu stojany úplně rozmetal. "Jejich trosky poškodily nejen okolo stojící auta, ale i vchodové dveře a interiér čerpací stanice," doplnili policisté.

[chooze:article;value:523840]

Šofér s autem následně skončil na nedalekém parkovišti. Při nehodě se nikdo nezranil. Policisté muže podrobili dechové zkoušce, ta byla negativní. "Celkové škody na majetku byly předběžně vyčísleny na více než 200 tisíc eur (téměř pět milionů korun)," nastínila policie.

Případ si převzala kriminální policie. Vyšetřovatel následně zahájil trestné stíhání pro trestný čin obecného ohrožení. Podle informací TV Markíza v případu figurují také drogy a vyhrožování. "Při prohlídce vozidla našli a zajistili policisté řadu předmětů, které by mohly souviset s trestnou činností," uzavřeli kriminalisté.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.