VIDEO: Slovenský poslanec, který sprostě nadával kolegyni, spadl v televizi ze židle

Na nedělní televizní diskuzi poslanec Rudolf Huliak jen tak nezapomene. Po ukončení pořadu totiž došlo k nečekanému dramatu. Když se Huliak odsunul od stolu, převrátila se s ním židle a nešťastně spadl z pódia.

Ačkoliv se pád poslance za vládní stranu SNS do vysílání nedostal, video se velmi rychle stalo hitem na sociálních sítích. Na záběrech je vidět, jak se k němu okamžitě seběhl televizní štáb. Huliak však pomoc nevyužil a ze země se zvedl sám. Zda při pádu utrpěl nějaká zranění, zatím není jasné.

Huliak byl v nedělním vysílání hostem společně s poslancem za KDH Jozefem Hajkem. Věnovali se vládní krizi, ale také Huliakovu výroku v parlamentu, když sprostě nadával poslankyni Lucii Plavákové (PS), píše web Pravda.

[chooze:article;value:576270]

Huliak se během pořadu omluvil všem ženám, kterých se mohla jeho slova dotknout.  Svůj výrok pak podle webu topky.sk připsal svému emotivnímu rozpoložení po úmrtí přítele.

Zdůraznil však, že jeho ostrá slova mířila na názory Plavákové ohledně interrupce. "Já pořád a za každou cenu budu chránit život i v jeho početí," prohlásil.

Zkušenost s pády má i americký prezident Joe Biden (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.