VIDEO: Stále ji miluji, vysvětloval muž, proč běhá po Brně nahý. Měl jen ponožky

Smířit se s rozpadem partnerského vztahu bývá těžké, každý tuto situaci řeší po svém. V Brně se milostné problémy rozhodl 45letý muž vyřešit netradičně.

"Zvolil veřejnou nahotu. Alespoň takto vysvětloval minulý týden hlídce městské policie, proč chodí ve dvě hodiny ráno po ostrůvcích před brněnským hlavním nádražím jenom v ponožkách. Jinak byl úplně svlečený a neměl v úmyslu znovu se obléct," sdělil mluvčí brněnské policie Jakub Ghanem.

Strážníkům řekl, že tak dává najevo svou nespokojenost s tím, jak se k němu chová žena, kterou miluje. Podle jeho artikulace a vratké chůze bylo ale jasné, že se stihl také posilnit alkoholem.

[chooze:article;value:558543]

​"Dechová zkouška, kterou muž z Hodonínska ochotně podstoupil, prokázala skoro dvě promile. Muž byl poměrně klidný, a tak se strážníci snažili najít rozumné řešení," uvedl dále mluvčí. Muž se odmítl obléct a během rozhovoru ještě přímo na chodníku vykonal malou potřebu. 

Přivolaní státní policisté zjistili, že se muž nedopustil trestného činu, a tak ho hlídka městské policie nechala převézt na záchytnou stanici. Za znečištění veřejného prostranství mu hrozí pokuta do 20 tisíc korun.

Muž se sesunul z lavičky a usnul. Zaseknutý nemohl ven, pomohli až hasiči (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.