VIDEO: Taxikáři se surově pobili na pražském letišti. Přeli se o zákazníky

Několik taxikářů se ve čtvrtek večer na pražském letišti handrkovalo o zákazníky. Incident se podařilo natočit divákovi TV Nova. Podle něj muž uzbeckého původu nabídl zájemci o taxi službu jinou cenu než řidič vietnamského původu.

Neshody pak vyústily v bitku zřejmě dvou skupinek mužů. Řidiči vietnamského původu mají podle našich informací chystat za rvačku "odplatu".

Podobné potyčky tam podle svědka probíhají poměrně často. "Uzbek řekl 50 eur, Vietnamec 80, pak si ty lidi přetahovali, kdo je poveze. A v tom vznikla ta rvačka," popsal. Podle něj nejde o nový problém, napětí mezi taxikáři má růst už delší dobu. 

[chooze:article;value:520514]

Pražské letiště čtvrteční incident zaregistrovalo, bitka ale provoz nijak nenarušila. "O potyčce víme. Nešlo o spor mezi minulou a stávající taxislužbou," uvedla mluvčí letiště Klára Divíšková.

Případem se už zabývá policie. "Od cizinecké policie si případ převzali kriminalisté. Pěti cizincům bylo sděleno obvinění z trestného činu rvačka, jednomu z pokusu těžké újmy na zdraví," řekl TN.cz policejní mluvčí Richard Hrdina.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.