VIDEO: Třes a svírání stolu. Kadyrov s Putinem vyvolali diskuze o jejich zdraví

Kreml zveřejnil video ze setkání Putina a Kadyrova. "Informoval jsem o socioekonomické situaci v regionu, o výsledcích v uplynulém roce a o tom, jak se nám daří zvládat situaci navzdory tlaku sankcí," oznámil na telegramu čečenský lídr. Novináři si ale na setkání všimli něčeho jiného. 

"Kadyrov se zdá být nervózní. Ve svém projevu opět používá čečenské výplňkové slovo ‘don‘. Putin se opět chytá stolu," poznamenal na twitteru redaktor ruské BBC Will Vernon. Magazín Newsweek upozornil na to, že se Kadyrov viditelně třese. Podle amerického Institutu pro studium války to je tím, že je z Putina nervózní.

U obou ruských politiků se diskutuje o tom, že mají zdravotní problémy. Na videu je vidět, že mají nafouklé obličeje, upozornil deník The Sun

[chooze:article;value:494796]

Videa si všiml i poradce ukrajinského ministra vnitra Anton Heraščenko. Zaujal ho výraz Putina a to, jak pevně svírá stůl. Zároveň upozornil na neobvykle velké písmo v Kadyrovových poznámkách. 

Kadyrov má mít potíže s ledvinami kvůli údajné otravě. S odkazem na kazachstánského novináře Azamata Majtanova o tom informoval web deníku Daily Mail. Přivolal si kvůli tomu podle něj lékaře ze Spojených arabských emirátů, jelikož nevěří těm z Moskvy.

Už dlouhodobě se spekuluje o Putinově zdraví. Mluví se o tom, že trpí Parkinsonovou chorobou či rakovinou slinivky. Kreml to odmítá komentovat a tvrdí, že je ruský prezident zdravý.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.