Víkendová Snídaně bude plná hudebních hvězd. Zazpívá Jitka Zelenková i Xindl X

Sobotním tématem Víkendové Snídaně jsou paranormální jevy. Navštívíme několik strašidelných míst a letecký meteorolog Petr Dvořák objasní tajemství zvláštních úkazů na obloze. Tajuplnou atmosféru ale zlehčí neotřelým humorem herec Václav Matějovský.

Celá Víkendová Snídaně se ponese v rytmu hudby. Diváky v sobotu svými svěžími texty potěší Xindl X. Zároveň se mohou těšit i na vystoupení oblíbené zpěvačky Leony Machálkové.

[chooze:article;value:498824]

Na své si přijdou i milovníci sladkého. Do studia dorazí vítězka pořadu MasterChef Besky a připraví kynuté buchty na sváteční tabuli. Diváci se od ní mohou inspirovat i v neděli a přichystat k obědu vepřovou plec s kapustičkami. 

V neděli Rebecca Diatilová a Roman Staša vyzpovídají herečku Lenku Vlasákovou, kterou diváci znají z komedie Ženy v pokušení, a zazpívá swingová ikona Jitka Zelenková. Kromě zábavy si mohou diváci potrápit své mozkové závity se sběratelem hlavolamů a deskových her. Na jedny z nejstarších hraček zavzpomíná Miroslav Smaha z Muzea technických hraček.

Sledujte Víkendovou Snídani v sobotu a neděli od 7:55 na Nově.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.