Víkendová Snídaně: Čeká vás pořádný rock a generace Z

Sobotním tématem Víkendové Snídaně je rock, takže se můžete těšit na tematickou výzdobu, písničky, motorky i témata. Celou sobotu diváky bude svou hudbou těšit kapela Rybičky 48, studio navštíví také tatérka a influencerka Anastázie Chomičová alias Satnady, která ve studiu předvede své umění.

Po celou dobu sobotního vysílání navíc budou ve studiu nádherné motorky od profesionálního motocyklového kaskadéra Adama Peschela. Dorazí také zpěvák a bavič Vilda Čok a také nestárnoucí kapela Turbo.

[chooze:article;value:494517]

​Pavlína Lubojatzky v sobotu připraví steak s pepřovou omáčkou a hranolky a v neděli se můžete těšit na velikonoční mrkvové cupcaky.

Nedělním tématem Víkendové Snídaně bude generace Z. Své umění vám představí talentovaná česká make-up artistka Kateřina Mlejnková alias Koki a celou Víkendovou Snídani vás bude provázet svým zpěvem Anna Žitníková alias Annabelle.

Na rozhovor do studia také dorazí influencerka Tereza Koubková aneb Holka z Letné. Moderátoři si popovídají také s novinářem Jiřím Burýškem a nemůže chybět ani modelka a youtuberka Dominika Myslivcová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.