VIP první máj: Hledání rozkvetlých stromů, Agáta si dala velkou výzvu

S partnerem nebo rodinou se rozhodla trávit státní svátek většina českých celebrit. Láska totiž nemusí být jen partnerská, ale i rodičovská. Otcovská láska brzy pohltí například moderátora a oblíbeného účastníka reality show Survivor Tomáše Zástěru, který s partnerkou již brzy očekává narození prvního společného potomka. 

Letošní první máj si stihli užít ještě ve dvou a vyrazili najít rozkvetlý strom, což vzhledem k počasí posledních týdnů byl docela problém. "Tak jo, skoro nic už nekvete. Naše láska je však naštěstí stálekvetoucí a její plod neohrozily ani ty nedávný mrazy," napsal Zástěra.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tomáš Zástěra (@zasteratom)

Zkušeným otcem je již herec známý například ze seriálu Ulice Roman Vojtek, který má děti celkem čtyři. Dvě nejmladší s partnerkou Petrou vzali na výlet za dinosaury do pražského parku, kde si to parádně užili. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Petra Vojtková (@vojtkova.petra)

Rodinný den si užila i Ornella Koktová s manželem Pepou a jejich dětmi. Trávili čas na zahradě a společně si pochutnali na plněných paprikách.

[chooze:article;value:538824]

Ani letos zřejmě neuschne Agáta Hanychová, která se pochlubila líbačkou pod stromem s manželem Miroslavem Dopitou. Agáta se navíc fanouškům svěřila, že si na květen naplánovala měsíční výzvu. Celý měsíc nebude pít energetické nápoje ani alkohol a nebude také jíst maso. "Potřebuji nějak nastartovat organismus," vysvětlila influencerka.

Útěk do tepla

Jiné celebrity se rozhodly vyrazit už nyní k moři. Užívá si ho například moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová, která ani u moře nezapomněla na své fanoušky a poslala jim prvomájovou pusu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Borhyová (@lucie_borhyova)

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.