Moderní bydlení

Virtuální sídlo: Moderní řešení pro flexibilní podnikání

Proč zvolit virtuální sídlo?

Pokud chcete oficiálně podnikat, bez adresy sídla se neobejdete. Pokud si pronajímáte fyzickou kancelář, pak je běžné, že uvedete její adresu. Jenže ne každý podnikatel potřebuje drahé kancelářské prostory. Řada firem totiž funguje z domova či přes internet. Právě pro tyto případy se jako ideální volba nabízí virtuální sídlo. Díky tomu získáte atraktivní adresu, aniž byste museli být fyzicky přítomní na daném místě. Vaše firma tak může působit prestižněji – oblíbenou volbou je sídlo firmy v Praze, ale nabízí se i další adresy v ostatních českých městech či třeba na Slovensku.

Hlavní benefity

Jednou z hlavních výhod virtuálního sídla je ekonomická úspora. Ušetříte totiž náklady spojené s pronájmem a provozem fyzických prostor. Ovšem kromě toho získáte také přístup k řadě praktických služeb. Ty vám usnadní správu korespondence a celkovou administrativu.

Je důležité obrátit se na spolehlivého poskytovatele. Společnost MojeSidlo nabízí virtuální sídla v budovách v jejich vlastnictví – nemusíte se tak obávat, že byste kvůli skončení pronájmu museli hledat nové sídlo. Hlavní výhodou je, že všechno vyřídíte online. Ať už je o samotné vyřízení či pozdější správu. Stačí si jen vybrat adresu a balíček služeb podle vašich potřeb. Základem je vždy zajištění poštovní schránky se štítkem vaší firmy. Ovšem v nabídce jsou i rozšířené služby, například přeposílání pošty, skenování zásilek či jejich skartování. Díky tomu si můžete zvolit přesně to, co vyhovuje potřebám vašeho podnikání.

Inovativní správa korespondence

Ať už zvolíte jakoukoli adresu, klidně brněnské sídlo firmy, a přitom žijete na druhém konci republiky, nemusíte se bát, že by vám něco uniklo. MojeSidlo má totiž jedinečnou aplikaci, ve které máte o veškerých zásilkách vždy přehled, a to z mobilu či počítače. V aplikaci najdete fotografie doručených zásilek, údaje o jejich odesílateli, ale i počet listů či váhu. Vše si přitom můžete jednoduše roztřídit, abyste v tom měli pořádek.

A nemusíte čekat, než vám důležité psaní přepošlou. Můžete si totiž požádat o naskenování zásilky – obsah tak budete mít k dispozici již do 30 minut během pracovní doby. Ovšem samozřejmě nechybí ani možnost nechat si poštu přeposlat na korespondenční adresu, a to pravidelně jednou měsíčně nebo častěji podle potřeb.

Flexibilní přístup

I když díky digitální správa korespondence výrazně usnadňuje podnikání, někdy zásilky jednoduše potřebujete mít fyzicky u sebe. Pokud je pro vás klíčová flexibilita, jistě oceníte chystaný ListoBOX. Jde o speciální schránku, ze které si můžete zásilky vyzvednout kdykoli – 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. To je ideální pro každého, kdo nemá čas přebírat poštu v rámci běžné pracovní doby.

Komplexní řešení

Je jasné, že se správným výběrem virtuálního sídla získáte mnohem více než jen adresu, kterou můžete zapsat do obchodního rejstříku. Jsou vám k dispozici praktické služby, které vám podnikání usnadní. MojeSidlo je lídrem na slovenském trhu, ale rozšiřuje se i v České republice, kde chce být do čtyř let největším poskytovatelem.

Pokud hledáte způsoby, jak ušetřit náklady a nechcete mít fyzickou kancelář, virtuální sídlo představuje ideální řešení. Ocení ho i ti, kteří podnikají z domu a chtějí si chránit své soukromí. Vyřízení je velmi jednoduché – vše vyřešíte online a můžete si začít užívat výhod.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.