Visí manželství Harryho a Meghan na vlásku? Směřují k rozvodu, tvrdí expertka

[chooze:gallery;value:31560]

Harry a Meghan se prý ocitli na pokraji rozvodu. Princ, který se kvůli americké herečce vzdal výsadního postavení v královské rodině, má dokonce v posledních týdnech přespávat v hotelech. Upozornila na to stanice Sky News.

Podle znalkyně královské rodiny Angely Levinové se propast mezi dvojicí "zvětšuje i prohlubuje zároveň". Že zemětřesení v manželství kontroverzního páru nabírá na síle, se domnívají i další dvě odbornice na britskou šlechtu Daisy Cousensová a lady Colin Campbellová.

"Trhliny v tomhle vztahu hrozily už od samého počátku. Zvlášť, když k tomu připočteme ten obrovský tlak a pozornost," řekla Cousensová. 

[chooze:article;value:505179]

​Campbellová tvrdí, že rozvod je na spadnutí. "Mají problémy už dlouhou dobu. Z naprosto důvěryhodných zdrojů jsem slyšela, že Harry už si před několika měsíci zavolal právníky," prohlásila.

Harry údajně už delší dobu lituje rozhodnutí odejít z Londýna, měl si uvědomit, že ho do toho Meghan dotlačila. Má ji vinit z narušení vztahů s příbuznými, zejména s bratrem princem Williamem, píše portál News18.

Další možností podle expertek je, že Harry bude s rozvodem vyčkávat, až vyrostou syn Archie a dcera Lilibet.

Harry na korunovaci překvapil řečí těla. Odhalili také, co říkal ostatním:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.