Vít Starý z Mandrage skončil na invalidním vozíku. Vrátím se, vzkázal

[chooze:gallery;value:34709]

​Vít Starý o sobě svým fanouškům nedal dlouho vědět. Před několika dny sdílel snímek, kde je upoutaný na invalidní vozík a hledí do nebe. "Vrátím se zpět," připojil Starý vzkaz do komentářů. 

Jeho fanoušci mu pod snímek ihned začali psát vzkazy plné podpory. "Skvělé, všichni věří, že se jednoho dne vrátíš. Za poslední tři roky jsi ušel dlouhou cestu k návratu, tak ti přeji hodně sil do finiše tvé cesty. A pro všechny, kteří na tebe čekají, brzy jim napiš, že jsi zpět," popřál mu jeden z lidí.

[chooze:article;value:481753]

V posledních letech měl Starý velmi obtížné období. Kvůli pádu z kola přišel o zuby a po problémech s drogami se od něj odvrátila většina přátel z kapely Mandrage. Před rokem se dokonce objevily zvěsti, že zpěvák přišel o část nohy.

Údajně totiž neléčil svou cukrovku. "Víťovi museli amputovat část nohy. Je silný diabetik a už to nešlo jinak," vysvětlil dobře informovaný zdroj ze zpěvákova okolí. Předešlé zdravotní problémy mohou souviset právě s tím, že Starý nakonec skončil na vozíku. Dříve měl dlouhodobě chodit o berlích.

Baskytarista Mandrage řekl, co členy kapely čeká po jejím rozpadu (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.