Vítězka MasterChefa v šoku. V Itálii jí naservírovali nechutnou pizzu

Dovolená ve dvou a gastronomické orgie. To nejspíš čeká v nejbližších týdnech Besky. Ta se svým partnerem, hvězdou seriálu Zlatá labuť, Adamem Vaculou přemýšlí, kam vyrazí. "Teď to plánujeme a bude to opravdu jen nějaký last minute. Takže asi nějaké Turecko, nebo Tunis, uvidíme," zmínila.

Besky cestování miluje. "Absolutně naplno a po každé stránce. Jednou bych se moc ráda vrátila do Francie například. To je moje srdcovka. Jednou bych se ale chtěla podívat třeba do Austrálie. Já jsem vždy za tu exotiku, ale najít si na to čas je těžké," řekla kuchařka.

[chooze:article;value:540664]

​Z gastronomického hlediska ji nejvíce zaujalo Thajsko. "Mám ráda ten jejich street food, to je k nezaplacení. Třeba takový pad thai na ulici, to chceš. Určitě bych tomu dala přednost před nějakou nóbl restaurací," zmínila Besky. 

Při svých cestách se ale také setkala s takzvaným gastronomickým peklem. "Ochutnala jsem kousek klepítka škorpióna, no stačilo to. A jednou jsem ochutnala velmi špatnou pizzu v Itálii. To mě hodně překvapilo," uzavřela.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.