Vítězka Talentmanie bojuje s rakovinou. Prošla si chemoterapií i ozařováním

Je to rok, co se život opěrní pěvkyně Patrície Janečkové otočil vzhůru nohama. Na konci loňského ledna jí totiž lékaři oznámili zdrcující zprávu. Diagnostikovali jí rakovinu prsu.

Slovenskou zpěvačku si můžete pamatovat z roku 2010, kdy ještě jako 12letá zazářila v talentové soutěži Talentmania, kterou vyhrála. To odstartovalo její hvězdnou kariéru a Patrícia hned po vítězství v soutěži vydala vlastní debutové album.

[chooze:article;value:474952]

Když jí lékaři oznámili krutou pravdu o jejím zdravotním stavu, nemohla uvěřit svým uším. "Byl krásný slunečný den a já si šla pro výsledky. Do nemocnice jsem jela s úsměvem na tváři, protože jsem ani na chvíli nemyslela na nic špatného. Ale po pár minutách v ordinaci se můj život obrátil vzhůru nohama. Je to nepopsatelný pocit," vzpomíná na osudový den zpěvačka.

Jak napsala na instagramovém účtu, v rámci léčby podstoupila 16 chemoterapií, mastektomii (chirurgické odstranění prsu), měsíc ozařování, injekce a řadu dalších zákroků. "Někdy jsem byla v nemocnici častěji než doma, ale člověk si zvykne na všechno," popsala Patrícia poslední rok.

Nyní má pro své fanoušky skvělou zprávu. Vše se v dobré obrátilo a je vyléčená. V srdceryvném příspěvku poděkovala všem zdravotním sestrám a lékařskému týmu, který o ni v průběhu nemoci pečoval.

[chooze:article;value:485004]

"Zní to neuvěřitelně, ale byly tam i dobré časy. I během chemo jsem měla nějaké silné momenty a šla jsem na pódium udělat pár představení," dodala Janečková.

Svým fanouškům na závěr příspěvku oznámila ještě jednu radostnou novinu. Dostala totiž angažmá v Národním divadle moravskoslezském v Ostravě, a může se tak těšit na nové zážitky.

[chooze:gallery;value:29162]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.