Vladimír Mužík nastupuje do CME

Vladimír Mužík bude pracovat na strategii pro digitální obsah a spolupracovat s redakční radou CME a řediteli zpravodajství v jednotlivých zemích. Vladimír Mužík bude z této nově zřízené pozice napomáhat k rozšíření, zlepšení a inovaci lineárních programových formátů s cílem je přizpůsobit tak, aby obstály i v digitálním prostředí.

Strategickou iniciativou skupiny CME je to, aby diváci mohli sledovat pořady v tzv. režimu anytime, anywhere, tedy kdykoliv a odkudkoliv. Úspěchy CME s platformou Voyo a rozvojem digitální zábavy se nyní mají překlopit i do zpravodajství. 

"Během své mediální kariéry jsem byl svědkem dramatické digitalizace tištěných médií. Ani televizní zpravodajství není imunní vůči podobným, hlubokým změnám. Pro televizní zpravodajství a informační pořady je klíčové využít vzestup digitalizace, aby zůstaly relevantní. Z této výzvy mám radost a těším se, že budu moci uplatnit své desetileté mediální zkušenosti a využít je na všech trzích společnosti CME ve střední a východní Evropě," říká Vladimír Mužík.   

[chooze:article;value:540397]

​Vladimír Mužík je profesí novinář a mediální expert. Po absolvování Univerzity Palackého v Olomouci zahájil svou kariéru jako šéfredaktor v Ringier Axel Springer Media, nejprve v Bratislavě, poté v Praze. Následně nastoupil do společnosti CET 21 (dnes CME) na pozici vedoucího firemní komunikace.

V roce 2011 nastoupil Mužík do TV Nova na pozici vedoucího zpravodajství, kde byl zodpovědný za určování redakčního směru a udržování redakční integrity prostřednictvím objektivního a nezaujatého zpravodajství. V roce 2014 nastoupil do společnosti MAFRA Slovakia na pozici generálního ředitele, kde zodpovídal za digitální transformaci, řídil její strategii, provoz a růstové iniciativy v konkurenčním mediálním prostředí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.