Vlak na Karlovarsku srazil muže. Ten se zvedl a odešel, pátrá po něm policie

Záhadný případ vyšetřují od čtvrtečního odpoledne karlovarští policisté. Vlak tam srazil člověka, který z místa nehoda zmizel. "I přes spuštěnou rychlobrzdu došlo ke střetu vlaku s chodcem, který byl po nárazu odhozen na komunikaci mimo kolejiště. Po střetu se muž dosud neznámé totožnosti po chvíli zvedl a z místa odešel," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Nehoda se stala krátce před 14. hodinou v ulici Lidická nedaleko železničního přejezdu, na kterém zrovna svítila červená výstražná světla. Muže srazil vlak, jež do Nejdku mířil z Karlových Varů.

[chooze:article;value:533186]

Policisté začali po muži pátrat hned po nehodě, ale neúspěšně. "V době, kdy došlo ke střetu, se ve vlaku nacházelo na tři desítky osob, naštěstí nedošlo k žádnému zranění," ubezpečil Kopřiva. Podle něj byl po srážce v pořádku i strojvedoucí, u něhož přístroj po dechové zkoušce ukázal nulu.

"V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost, pokud někdo viděl srážku vlaku s mužem, aby předal policistům informace prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158. Zároveň vyzýváme muže neznámé totožnosti, aby policisty kontaktoval," požádal policejní mluvčí.

Policie dopadla mezinárodně hledaného násilníka. Děti lákal přes internet:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.