Vlak na Sokolovsku srazil muže. Nikdo neví, kdo to je

[chooze:gallery;value:34005]

Tragická událost se stala v pondělí 13. listopadu kolem půl páté ráno na železnici poblíž Oloví. "Muž měl podle strojvedoucího stát na kolejích. A když uviděl přijíždět vlak, tak si měl na koleje lehnout, následně došlo ke srážce," popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Kriminalisté už provedli v Oloví a okolí řadu šetření. Nikdo z tamních obyvatel ale zemřelého nepoznal. Dotyčný u sebe neměl žádné doklady ani jízdenky z vlaku nebo autobusu.

[chooze:article;value:504704]

"Muž tak mohl do Oloví či blízkého okolí přicestovat za prací a sebevraždu spáchat ještě dřív, než se stihl s někým seznámit. Další variantou je to, že muž tímto místem pouze projížděl a v Oloví mohl mít takzvanou mezizastávku. Mohlo jít také o cizince, který se do Oloví dostal úplnou náhodou," nastínil Kopřiva.

Zesnulý měl na sobě šedou bundu značky Southern, šedý svetr s červeným logem značky Southern Territory, modré tričko značky Identic, šedé kalhoty značky H&M s černým páskem, červené spodní prádlo a tmavě modré ponožky. Na levé ruce, a to konkrétně na hřbetu palce, měl menší tetování ve tvaru srdce.

"Vzhledem k tomu, že se kriminalistům dosud nepodařilo získat informace, které by vedly ke zjištění totožnosti, tak opětovně žádáme širokou veřejnost o spolupráci. Pokud vlakem sraženého muže poznáváte na fotografii, obraťte se, prosím, neprodleně na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," vyzval Kopřiva.

Vlak srazil v červenci auto na Ústecku a řidičku museli vystřihávat hasiči. Více se dozvíte v následující reportáži (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.