Vojenská rozvědka má jasno. Putin má nejméně tři dvojníky, prozradila je brada

[chooze:gallery;value:34123]

Putinovy dvojníky nepřetržitě hlídají ruské tajné služby a nemají žádný soukromý život, tvrdí mluvčí ukrajinské vojenské rozvědky Jusov. Na jeho slova upozornil deník The Sun.

"Tato informace je potvrzena několika zdroji," uvedl Jusov. "Už to nejsou nové zprávy nebo něco, co je potřeba světu dokázat," dodal.

Jedním z důkazů pro to, že má Putin dvojníky, mají být i fotografie z jeho různých veřejných vystoupení. Ty ukazují, že na každém vypadá trošku jinak. Hlavně se mění jeho brada.

"Dvojníci se používali už dříve a používají se i teď, a to konkrétně Vladimirem Putinem nebo jeho okolím a lidmi, kteří ovlivňují dění v Kremlu," míní Jusov. 

[chooze:article;value:535265]

Není to poprvé, co ukrajinská rozvědka tvrdí, že Putin používá dvojníky. Podle jejího šéfa Kyryla Budanova jsou nejméně tři. "Jsou to lidé, kteří nemají kontrolu nad svým životem," prohlásil předloni v rozhovoru pro stanici 1+1.

Kreml už dříve odmítl, že by dvojníky používal, upozornil list Daily Mail. "Patří to do kategorie absurdních informačních hoaxů, které celá řada médií probírá se záviděníhodnou vytrvalostí. To vyvolává jen úsměv," reagoval mluvčí Putina Dmitrij Peskov.

Putinův dvojník se sám prozradil. Dostala ho otázka od malého dítěte (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.