Vondráčková sdílela fotku bez retuší. Nejhezčí žena, co známe, píší lidé

[chooze:gallery;value:31716]

​Léto se blíží ke svému konci, a tak se Helena Vondráčková snaží využít poslední krásné dny k odpočinu a relaxaci. Na internetu se pochlubila fotkou od bazénu. "Každodenní masáže v teplé mořské vodě jsou k nezaplacení. Prázdniny, relax, chill," napsala zpěvačka k fotografii na sociálních sítích a upřesnila, že je na Kanárských ostrovech.

Reakce fanoušků se dočkala téměř okamžitě. Její pozitivita a neutuchající krása je totiž oslnila. "Helenko, vy jste prostě jednička. Vypadáte jako holčička. Moc vám to sluší," vzkázal Vondráčkové jeden z fanoušků. "Nejhezčí žena, co známe," složil poklonu zpěvačce další z nich.

[chooze:article;value:504766]

Vondráčková si podle nich po polopracovním létě trochu klidu a odpočinku zaslouží. "Vypadáš mega zrelaxovaná, a to ti moc sluší," napsala zpěvačce jedna z fanynek. "Helenko, užijte si to, zasloužíte si to," přidala se další. 

Umělkyně během léta odehrála řadu koncertů, některé z nich také v zahraničí, například v Polsku. I tak si však našla čas pro sebe a svého manžela. Část léta si spolu totiž užili na hausbótu na Slapech.

Nemám moc odpočinku, říká Vondráčková. Šílí z nového člena rodiny (11/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.