Vondráčkovou zdrtila ztráta Laufera. Nemohla se s ním ani rozloučit

[chooze:gallery;value:35631]

​Pro Helenu Vondráčkovou byly poslední dny náročné. Dozvěděla se totiž, že jí zemřel dlouholetý kamarád Josef Laufer, se kterým spolupracovala na natáčení komedií Kameňák. Laufer v roce 2020 kvůli srdečním komplikacím při operaci skončil v kómatu a jeho blízcí stále doufali, že se jednoho dne probudí.

Jenže v neděli jeho dcera Ester potvrdila, že herec odešel do nebe. Vondráčková si tak s dobrým přítelem už nikdy nepopovídá. "Smutním nad ztrátou svého dlouholetého kamaráda a kolegy, se kterým jsem prožila mnoho příjemných pracovních let, ale i přátelských momentů," napsala zpěvačka na instagramu.

[chooze:article;value:529157]

Aspoň skrze dojemný příspěvek tak příteli dala poslední sbohem. "Budeš nám chybět, Pepo," dodala Vondráčková a připojila krásný snímek, kde se společně smějí. Kromě herectví měli společnou i vášeň k hudbě, Laufer totiž léta zpíval v kapele Golem.

Smutnou zprávu o smrti herce dcera v neděli potvrdila TN.cz. "Včera večer zemřel po dlouhé nemoci můj táta Josef Laufer," svěřila se v neděli Ester Lauferová. Její otec se přátelil i se zpěvákem Václavem Neckáře, hercem Jiřím Krampolem a léta spolupracoval i s režisérem Zdeňkem Troškou.

Zemřel Josef Laufer. Poslední roky strávil v umělém spánku (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.