Vrah ženy z Floridy se vrátil na místo činu a zastřelil reportéra a dítě

Vše začalo v 11 hodin místního času (pět odpoledne našeho) v Pine Hills u Orlanda, kde našli zastřelenou 20letou ženu, informovala televize NBC.

Policisté zajišťovali stopy a na místo přijeli novináři. Střelec se po pěti hodinách vrátil a začal znovu pálit.

Nejprve přišel k autu, v němž seděli reportér a kameraman místní televize Spectrum News 13, a několikrát na ně vystřelil. Jednoho z novinářů zabil, druhý je v nemocnici v kritickém stavu.

[chooze:article;value:490669]

​Vzápětí muž s pistolí vešel do nedalekého domu a zastřelil devítiletou dívku. Zasáhl rovněž její matku, která přežila s velmi vážným zraněním.

Policisté střelce zadrželi a identifikovali jako 19letého Keitha Melvina Mosese, který má přes své mládí bohatě popsaný trestní rejstřík skutky jako neoprávněné držení zbraně, napadení se zbraní, ublížení na zdraví, vloupání či krádeže.

Motiv jeho činu zatím není jasný. "Podezřelý toho teď moc neříká," uvedl podle agentury AP šerif okresu Orange John Mina. "Není jasné, jestli věděl, že jde o novináře." Reportéři totiž seděli v neoznačeném autě, které nevypadalo jako typická zpravodajská dodávka s logem televizní stanice.

https://twitter.com/OrangeCoSheriff/status/1628558644936671232?cxt=HHwWgIC89bDd5pktAAAA

Podle policie neexistuje ani žádné spojení mezi Mosesem, matkou a jejím zastřeleným dítětem. Znal se pouze se ženou, kterou měl dopoledne zastřelit jako první.

Střelec je ve vazební věznici s obviněním za první vraždu, obvinění za následné čtyři útoky bude vzneseno v nejbližší době.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.