Vražda a sebevražda, uzavřela policie smrt seniorů. Podle sousedů se na konci pár domluvil

Ústecká policie už od úterka řeší případ smrti dvou seniorů, které našli v jejich domě v Litvínově bez známek života. Už po ohledání bylo zřejmé, že za jejich smrtí nestojí žádná třetí osoba. Více měla odhalit až pitva.

Výsledky pitvy policie v pátek zveřejnila. Z jejích závěrů vyvodila, že se mělo jednat o vraždu a sebevraždu. Další detaily však policisté vzhledem k citlivosti případu odmítali sdělit, není tak známá například přesná příčina smrti. Událost označili za rodinnou tragédii.

[chooze:article;value:489265]

Podle jednoho ze sousedů, který s manželským párem udržoval kontakt a dobře jej znal, oba manželé zemřeli dobrovolně. Jako důvod vidí skutečnost, že oba měli dlouhodobé zdravotní potíže a nemohli už dál.

Rozhodně tak podle něj nešlo o obyčejnou vraždu. "Paní byla dlouhodobě vážně nemocná a jejímu manželovi diagnostikovali rakovinu kosti v pokročilém stadiu. Tak se společně domluvili, že to raději skoncují rovnou," řekl TN.cz soused.

Podobně o páru hovořili i další sousedé, kteří se s manželi vídali. "Byli to hodní staří manželé. Paní už delší dobu trpěla s nemocí," řekli už krátce po neštěstí pro TN.cz sousedé. Skutečnost, že by jednoho dne zvolili takový odchod ze světa, jim ale přišla dřív nemyslitelná. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.