Vražda krásné Anastazie v Řecku: Klíčový svědek náhle změnil výpověď

Smrt krásné Anastazie na ostrově Kos otřásá Řeckem i Polskem. Policisté ve čtvrtek obvinili 32letého Bangladéšana, který se už dřív přiznal, že s ní měl pohlavní styk, z vraždy. Dosud byl jen podezřelým z jejího únosu.

Informovala o tom stanice Polsat News. Pomohl jim k tomu klíčový svědek, spolubydlící možného vraha původem z Pákistánu.

Původně kriminalistům řekl, že v osudnou noc 12. června nic neviděl. Vypověděl, že když se po desáté večer vrátil domů, nepotkal Bangladéšana ani Anastazii. Podle nové verze se ale s oběma potkal.

[chooze:article;value:509800]

​Kromě vyšetřovatelů už to stihl popsat i řecké televizi MEGA. "Pili spolu piva. Vypili dvě láhve. Zeptal jsem se ho, kdo je ta dívka. Pak jsem řekl: 'Vezmi ji a odejdi, nelíbí se mi to. Mám děti a do Řecka jsem přišel pracovat.' Souhlasil a odešli. Ve 23 hodin jsem se najedl a šel spát," tvrdí.

Stěžejní teď budou výsledky toxikologie. Bangladéšan i přes obvinění vinu popírá, dokonce v rozporu se svým původním popisem událostí odmítl, že by měl s Anastazií sex.

Že by s ním dobrovolně šla do postele, pokládá za nereálné i její matka Natalia. Měla totiž dlouholetého přítele. "Nepřipadá to v úvahu, svou dceru znám. Nikdy by s nikým cizím neměla sex. Nevím, co jí udělali, ale určitě se bránila, protože měla na těle stopy po bití. Kdyby nekladla odpor, možná by přežila. Moje dcera by určitě dobrovolně neměla pohlavní styk ani s Evropanem, ani s Bangladéšanem. S nikým, na 1 000 procent," řekla řecké televizi.

Anastazia na řeckém ostrově pracovala jako servírka v hotelové restauraci. Její přítel tam žil s ní.

Policisté hledali kameru údajného únosce Maddie. Může na ní být natočena:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.