Vražda v Plzni: Mladou lékařku měl zabít uznávaný primář, útočit měl sekerou

[chooze:gallery;value:37780]

​V noci na pondělí nepřežila v Plzni běsnění vraha mladá lékařka. Další žena z Třemošné útok muže, který ji měl svázat, znásilnit a surově bít, přežila jen tak tak. 

Policie už muže, kterého z obou činů podezřívá, zadržela. Dopadla jej v bytě jeho druhé oběti, kde se neúspěšně pokusil o sebevraždu přeřezáním žil. Se zraněními jej záchranáři převezli do fakultní nemocnice v Plzni, mladé lékařce už ale nedokázali pomoci.

[chooze:article;value:579538]

​Podezřelým má být primář z domažlické nemocnice, který byl uznávaný mezi svými kolegy i studenty medicíny, jimž přednášel především jako odborník na cukrovku. Muž narozený v roce 1984 má také ženu a dvě děti.

Podle zjištění portálu Krimi Plzeň v neděli během dne navštívil první ze svých obětí v jejím domě v Třemošné. Tam ji měl svléknout, spoutat, znásilnit a poté se měl pokusit ji i uškrtit. Nakonec ji nechal ležet v bytě. Žena útok přežila a povedlo se jí i vyprostit z pout a přivolat pomoc.

Druhá žena už ale takové štěstí neměla. K vraždě mělo dojít pozdě v noci, kdy měl primář vtrhnout do bytu mladé lékařky na plzeňských Vinicích, kde bydlela sama. Tam ji měl zavraždit sekerou a nožem. Policie musela k proniknutí do bytu přivolat zásahovou jednotku.

Hrozivá vražda mladé lékařky v Plzni. Policie musela nasadit i zásahovku (21/10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.