Vsadili pár drobných a získali miliony. Dva Slováky ohromila velká výhra v loterii

Na 22. duben dva Slováci z Bratislavy asi nikdy nezapomenou. Ten den se jim totiž přihodilo něco, co se mnohým nestane za celý život. Koupili si losy a podle webu TV Noviny vyhráli pohádkové jmění. Výhra 480 tisíc eur (více než 12 milionů korun) jim bude vyplácena v měsíčních splátkách následujících deset let.

Za tikety ve hře Extra výplata přitom utratili jen pár drobných. První šťastlivec vyplnil los svými čísly za 1,50 eura, což je v přepočtu zhruba 40 korun. Druhý požádal obsluhu terminálu o náhodný výběr čísel a zaplatil za ně 4,50 eur, tedy asi 115 korun.

[chooze:article;value:551425]

​"Hlavní výhra ve výši 480 000 eur je připravena každé pondělí a čeká na svého dalšího šťastného majitele. To dělá z EXTRA VÝPLATY přitažlivou hru a věříme, že i díky své 'štědrosti ' bude i nadále nabírat na popularitě", uvedla Jana Pohorelská, mluvčí slovenské loterijní společnosti TIPOS.

Že šlo skutečně o šťastné pondělí, dokazuje i fakt, že se dva výherci našli i ve druhém pořadí. Vyhráli 24 tisíc eur (více než 600 tisíc korun), a oběma tak na účtu každý měsíc po dobu jednoho roku přistane 2 tisíce euro, tedy zhruba 50 tisíc korun.

Muži jackpot změnil život. Vyhrál 40 miliard korun, koupí ženě prstýnky:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.