Vše odpuštěno? William ve videu nechtěně naznačil svůj vztah k bratrovi

[chooze:gallery;value:29976]

​Vztahy v britské královské rodině jsou v poslední době napjaté. Hlavně ty mezi princem Harrym, jeho bratrem Williamem a jejich otcem králem Karlem III. Právě na jeho korunovaci měl Harry jen málo významné postavení a ještě ten den zamířil zpět do Spojených států, kde žije se svou rodinou. I tak mu podle deníku Mirror princ William vyjádřil úctu.

Stát se tak mělo v momentě, kdy se rodina prince z Walesu připravovala na korunovaci ve svém domě ve Westminsterském opatství. Na klavíru totiž stála fotografie obou bratrů s jejich zesnulou matkou princeznou Dianou. William byl na videu zachycen při průchodu obývacím pokojem, při kterém lehce pokývnul právě k fotce, na níž je i jeho mladší sourozenec.

[chooze:article;value:505331]

Stejná fotka byla podle webu Express použita na vánočním přání princezny Diany z roku 1995. Řada lidí si tak přeje, aby se vztahy mezi syny krále Karla III. urovnaly. "Upřímně si přeji, aby se Harry a William dali opět dohromady," napsal na sociálních sítích jeden z fanoušků britské královské rodiny.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.