Všechno bylo jinak. Matthew Perry se jen tak neutopil, tvrdí jeho expřítelkyně

[chooze:gallery;value:33740]

​Matthew Perry alias Chandler Bing ze seriálu Přátelé zemřel nečekaně v sobotu 28. října ve vířivce u svého domu v Los Angeles. Podle úmrtního certifikátu jeho smrt nastala přesně v 16:17. Co konkrétně ji ovšem způsobilo, stále zůstává záhadou. První výsledky pitvy sice prokázaly, že v jeho těle nebyl pervitin ani fentanyl, ale stále se čeká na podrobnější toxikologické testy, uvedl deník Eonline.

Bývalá přítelkyně Perryho se obává, že se v jeho těle nakonec nějaké drogy přece jen najdou. Podle Kayti Edwardsové se 54letý Perry před smrtí vrátil k drogám. Sdělila to v exkluzivním rozhovoru pro deník The Sun.

47letá Kayti s Perrym dle deníku chodila v roce 2006, v roce 2011 mu dělala asistentku a zůstala mu i poté nablízku. Edwardsová prý Perryho návrat k drogám poznala mimo jiné podle toho, že herec jen pár dní před smrtí v příspěvku na sociální síti použil své alter ego "Mattman". "Ta věc s Mattmanem nebyla něco, co dělal, když byl střízlivý. Mattman vyšel ven, když nebyl střízlivý a cítil se tak nějak neporazitelný," popsala.

Žena proto nevěří, že by se utopil ve střízlivém stavu. "Je spousta věcí, které mi nesedí. Nevěřím, že se jen tak utopil ve své vířivce. Znám Matthewa a vím, že by se jen tak neutopil. Myslím, že v týdnu, který tomu předcházel, si mohl vzít nějaké prášky," tvrdí Kayti.

Na místě Perryho smrti se sice žádné drogy nenašly, což ovšem podle bývalé modelky není žádný důkaz. "Říkali, že na místě nebyly žádné léky, což mě nepřekvapuje, protože drogy prostě nenechal ležet," uvedla Kayti s tím, že Perry zvládl dříve za jediný den spolknout až 55 prášků. 

[chooze:article;value:527890]

​Kayti s hvězdou Přátel naposledy mluvila loni chvíli poté, co publikoval svou knihu s názvem Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih. Herec měl podle ní tendenci být ve vodě, když byl pod vlivem drog. "Jednou našel jeho soused v Hollywood Hills Matthewa nahého a sjetého ve svém bazénu. Musela jsem tam jít a dostat ho ze sousedova bazénu. Když bral drogy, tak vždycky chtěl být v bazénu nebo ve vířivce," popsala své zkušenosti.

Život s Perrym nebyl lehký

Kayti s hercem chodila několik měsíců, během kterých si s ním prošla těžkými chvílemi. Prozradila, že byla vyděšená jeho závislostí na drogách. "Odcházela jsem domů a modlila se: 'Prosím, Bože, nenech ho zemřít.' Když mi druhý den ráno zavolal, tak jsem Bohu děkovala. Byl pro mě hrozný pocit nechat svého přítele v tomto stavu a přemítat, jestli zemře," popsala. Jako jeho asistentka pak byla svědkyní dalších náročných okamžiků. Herec se prý tak moc snažil závislost porazit, že si jednou přilepil ruce k nohám.

"Když jsem slyšela, že zemřel, tak mě nejvíce mrzelo, že jsem se s ním nestihla rozloučit," uvedla Kayti. Matthew měl podle ní velký strach ze smrti. Celý život ale bojoval s něčím uvnitř sebe. "Bojoval s něčím velmi hlubokým. Nezdá se, že by byl problém v jeho dětství. Měl dobré dětství, rodiče ho milovali, měl skvělé sourozence," uvedla Kayti. Konkrétní příčinu svých problémů si ovšem podle ní vzal do hrobu.

Definitivní potvrzení příčiny smrti oblíbeného herce má být známo za několik týdnů až měsíců. Dle bývalého hlavního soudního lékaře v New Yorku a soudního patologa Michaela Badena to značí nepřirozené úmrtí. "Kdyby Matthew Perry zemřel na infarkt, tak by to bylo okamžitě zřejmé," řekl Baden exkluzivně Fox News Digital.

Smrt "Chandlera" šokovala i české dabéry ze seriálu Přátelé. Poslechněte si, co k tomu řekli:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.