Všechno je jinak. Citron nekončí, Křížek nám vyhrožoval, tvrdí člen kapely

Na podzim poslední turné a potom legendární rocková skupina Citron skončí. S tím tento týden vyrukoval její zpěvák Láďa Křížek, podle kterého mají za rozpadem stát osobní problémy Radima Pařízka mladšího. Ten to odmítá.

"Na začátek: konec kapely Citron jsem nikomu neoznámil. Nabídl jsem řešení, které bylo odmítnuto," napsal na facebooku. Skutečným potížistou je podle něj Křížek, který měl zbytku kapely opakovaně vyhrožovat.

[chooze:article;value:513914]

"Od začátku mého působení jako kapelníka po smrti táty Láďa Křížek několikrát avizoval, že opustí kapelu. Vždy jsem sklonil hlavu a dělal vše pro to, abychom mohli pokračovat dál. Vždy jsem vyhověl všem jeho požadavkům. Poprvé se tak stalo měsíc po odchodu táty, kdy jsme se shodli, že chceme jeho odkaz nést dále," tvrdí Pařízek mladší.

Spory prý vygradovaly začátkem letošního roku. "Místo nahrávání desky a přípravy její propagace stále řešili podobné požadavky. Láďa mi slíbil, že vše vyřešíme. To se ale nestalo a za pár dní mi oznámil, že navíc odmítá spolupracovat s velkou částí týmu Citronu," pokračoval baskytarista.

[chooze:article;value:433963]

Pařízek s Křížkem se ale měli nakonec dohodnout, a dokonce plánovat další koncerty. 

"Z publikovaného rozhovoru však vyplývá opak. Jak jsem již řekl i Láďovi, pokud se rozhodne skončit, bude to jeho volba. Pokud to bude možné provést důstojně, Citron bude pokračovat dál. Vám všem se omlouvám za lži a přetvářky, které se teď šíří. Na konci roku se můžete těšit na nabité turné, o dalším pokračování se znovu pokusím otevřít debatu," uzavřel Pařízek mladší.

Kabáti v Praze předvedli neskutečnou show. Nechyběl oheň ani poctivý rock (11/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.