Vůdci Ruska na dně. Vážné zdravotní problémy má i Putinův nejbližší muž

Šojgu při příchodu do minského Paláce nezávislosti, kde se jednání trojice politiků odehrálo, kulhal a pravou ruku schovával v kapse od kalhot.

Kolo spekulací o jeho zdravotních komplikacích se roztáčí jen pár měsíců poté, co Kreml popřel, že by ruský ministr obrany prodělal infarkt, připomněl portál Daily Mail.

Podle zasvěcenců kremelského zákulisí má Šojgu trpět pohlavní chorobou. "Pokud si ho smrt nenajde při blížící se čistce, tak ho určitě zabije syfilis," napsal jeden z nich na twitteru.

Těžce nemocný má být i samotný Putin. Už od rozpoutání války na Ukrajině se mluví o rakovině slinivky nebo prostaty, údajně má trpět i Parkinsonovou chorobou. Při vystupování z letadla na letišti v Minsku se mu opět měla podlomit noha a málem spadl ze schodů.

[chooze:article;value:480186]

Putin a Šojgu, hlavní strůjci invaze do sousední země, jeli do Běloruska přesvědčit Alexandra Lukašenka, aby se jeho země do konfliktu také zapojila. S odvoláním na zdroje z Kyjeva o tom informovala agentura Reuters.

Lukašenko ruské armádě poskytl zázemí na začátku válečného konfliktu, několik jednotek na Ukrajinu vstoupilo z běloruského území. "Poslední diktátor Evropy", jak se mu přezdívá, minulý týden prohlásil, že při zhoršení vztahů s Moskvou by se Bělorusku mohlo stát to stejné, co Ukrajině. Dá se tak očekávat, že požadavkům ruského vedení i tentokrát vyhoví.

Putin opět vyhrožuje. Nebezpečí jaderné války roste, prohlásil:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.