Vybrali nového Jamese Bonda. Má se jím stát britský herec Aaron Taylor-Johnson

Bondovka Není čas zemřít byla posledním filmem Daniela Craiga v roli agenta 007. Během 16 let si anglický herec zahrál celkem v pěti filmových zpracováních slavného Jamese Bonda. Roli, po které touží řada hollywoodských herců, opustil až v roce 2021.

Jakým směrem se budou další díly ubírat, stejně jako to, kdo Craiga nahradí, bylo dlouhou dobu předmětem spekulací. Teď si nejspíš někdo z filmového průmyslu konečně pustil pusu na špacír. Novým Bondem má být britský herec Aaron Taylor-Johnson. Podle ostrovního bulváru dostal herec známý především z marvelovek oficiální nabídku. 

[chooze:article;value:545714]

​"Bond je role jako šitá pro Aarona. Oficiální nabídka je na stole a čeká se na odpověď. Aaron v nejbližších dnech podepíše smlouvu a producenti se mohou začít připravovat na to, až to oznámí světu," sdělil bulváru zdroj blízký tvůrcům filmu.

Herec (33) se údajně o vysněnou roli ucházel spolu s dalšími hollywoodskými hvězdami, včetně držitele Oscara za nejlepší mužský herecký výkon Cilliana Murphyho. 

Natáčení nejnovější bondovky bylo odloženo kvůli loňským hollywoodským stávkám. Navíc filmoví tvůrci zatím stále pracují na scénáři. Očekává se ale, že výroba dalšího akčňáku o jednom z nejproslulejších britských špionů všech dob začne ještě letos. Fanoušci těchto kultovních filmů by se tak brzy mohli dočkat pokračování.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.